Teemme molemmissa toimipisteissä Canon monitoimilaitteilla mm. väriesitteitä, nidottuja lehtisiä, kutsukortteja, tarrapainatuksia ja muita pieniä kirjapainotöitä. Samoilla laitteilla skannaamme paperidokumentit hakukelpoisiksi pdf-tiedostoiksi, tai lähetämme asiakirjasi sähköpostiin. Aidon Postscript sivunkuvauskielen ansiosta  tulostuslaatu on huippuluokkaa. Canon laitteiden viimeistelijä niitoo ja taittaa max. 64 sivuisen vihkon. Lieksassa meillä on lisälaitteita joilla liima- tai kierresidomme satojenkin sivujen julkaisuja.
Pikakopiopalvelustamme saat pienet kopio- tai tulostemäärät heti mukaasi.

Suurkuvapalvelussamme tulostamme lyhyeltä sivultaan max. 110 cm leveitä ja jopa useita metrejä pitkiä kuvia. Materiaali on julistepaperia, Canvas-kangasta, tapettia, tarraa, lippukangasta, RollUp-kangasta, valokuvapaperia, taustavalaisukalvoa jne. Canon IPF8300 tulostimessamme on 12 pigmenttiväriä. Niiden ansiosta tulosteet ovat sävykkäitä ja kestävät haalistumatta.

Foto-kauppamme tärkeimpiä laitteita ovat Lieksassa ja Nurmeksessa Mitsubishi kuvakioskit. Niillä voit tulostaa valokuvat heti mukaasi tai tehdä tilauksen kymppikuvista jopa vain 12 sentin kappalehintaan. Mitsubishi lupaa heti mukaan tulostettaville kuville jopa 200 vuoden keston. 10x15 cm kokoiset heti mukaan kuvat maksavat 39 snt/kpl kun teet niitä vähintään 10 kpl. Tilattavat kuvat tehdään suurlaboratoriossa perinteiselle valokuvapaperille. Siksi niiden hinta on min. 200 kpl erässä vain 12 snt/kpl! Ilmoitamme tekstiviestillä, kun tilattavat kuvat ovat noudettavissa. Ellet halua opetella itsepalvelulaitteen käyttöä, teemme työn puolestasi pientä lisämaksua vastaan.

Passikuvat, nimityskuvat yms. valokuvausliikkeen palvelut ja tuotteet ovat myös oleellinen osa toimintaamme.

 


Palveluitamme   Kuvakioskin pikaohje   Digipainonäytteitä   Suurkuvapalvelu   Passikuvat   Leimasimet