Tietotekniikassa keskitymme pienyritysten, yhdistysten ja laatua arvostavien kuluttajien palvelemiseen.

Suosittelemme HP yrityskoneita niin työasemissa kuin kannettavissakin. Tietokoneita emme pidä varastossa, koska saamme juuri sinulle sopivan koneen jopa huomiseksi.

Ohjelmistoissa myymme ja asennamme F-Securen ja Microsoftin tuotteita. Pieniin laskutustarpeisiin tarjoamme Helpostilasku ja Helpostilasku Pro ohjelmia.

Brother, jolle olemme valtuutettu huoltokumppani, on ykkösmerkkimme tulostimissa ja monitoimilaitteissa. Myymme myös Canon ja HP laitteita, sekä huollamme niitä takuuajan jälkeen.
Brother ja Canon tulostimista meillä on menevimmät mallit esillä, mutta kuten tietokoneissakin, saamme juuri haluamasi laitteen useimmiten seuraavaksi päiväksi.

Casio kassakoneet integroituine maksupäätteineen ja viivakoodin lukioineen ovat usein kustannustehokkaampia ratkaisuja erikoiskaupalle kuin PC-pohjaiset ratkaisut. Etuja ovat mm. alhaisempi hankintahinta, pienemmät ylläpitomaksut ja helpompi käyttö. Nykyaikaiset Casio kassakoneet ovat tietokoneella ohjelmoitavissa. Kehittyneemmät mallit ovat Android-pohjaisia tietokoneita.


3 vuoden takuu Brother laitteille   Casio kassakoneet   HP-laitteet   HelpostilaskuHuolto