Toimistotuotteisiin kuuluvat lähes kaikki yrityksesi käyttämät tuotteet lukuun ottamatta raaka-aineita ja tuotantovälineitä. Valikoimistamme löytyvät niin työvaatteet, siivoustarvikkeet, kahviotarvikkeet, teollisuusteipit, tietokoneet, monitoimitulostimet kuin perinteiset toimistotarvikkeetkin. Olemme alan johtavien tukkuliikkeiden jälleenmyyjä. Mm. Staples ja Wulff tuotteet saat meiltä. Verkkokauppamme on avoinna rekisteröityneille asiakkaille.
Rekisteröitymättämänä voit katsella verkkokaupan tuotteita ilman hintatietoja. Käytössäsi on myös 400 sivuinen sähköinen toimistotuotekuvasto josta löytyy samoja, mutta myös eri tuotteita. Kun löydät haluamasi tuotteen, ota yhteyttä myyjiimme, niin teemme tarjouksen.
Myymälöissämme pidämme rajoitettua määrää menevimpiä tuotteita. Kun tarvitset kerralla suuria määriä tavallisia tuotteita tai pieniäkin määriä erikoisempia, niin ota yhteyttä myyjiimme. Tilaamme tuotteet viikkokuormiimme ja toimitamme ne veloituksetta(* toimistoosi Lieksan, Nurmeksen, Juuan ja Valtimon taajamissa. Toimituspäivät ovat: tiistaina Juuka ja Valtimo, keskiviikkona Nurmes torstaina Lieksa.

Huom! Jos et halua selata luetteloita tietokoneella tai et löydä niistä haluamaasi, niin kysy myyjiltämme. Luettelossa ja verkkokaupassa on vain osa tuotteistamme. Halutessa annamme sinulle n. 300 sivuisen painetun toimistotuoteluettelon.

Julkaisemme n. neljä kertaa vuodessa tarjouslehden, joka löytyy alla olevasta linkistä. Jaamme sitä myös paperiversiona.


*) Veloitukseton toimitus kevyille pakettiautolla kuljetettaville tavaroille.


Verkkokauppa    Toimistotuotekuvasto   Tarjouslehti (voimassa toistaiseksi)